Efficiƫnter bouwproces

uitvoering - effiecient bouwprocessHet Slimline vloerconcept maakt bouwen sneller en eenvoudiger. Doordat Slimline gebruikmaakt van zelfdragende prefabdelen, is onderstempelen niet nodig. Daarnaast zijn de platen direct beloopbaar, waardoor het aanbrengen van installaties en de afbouw direct plaats kan vinden, zonder dat dit invloed heeft op de overige werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk meerdere bouwfases in elkaar te schuiven, waardoor een aanzienlijke besparing op bouwkosten en bouwtijd wordt gerealiseerd.


Klant ontkoppelingspunt laat in het proces

uitvoering - ontkoppelingspuntMet gebruikmaking van het Slimline vloerconcept kan de gebruiker, beheerder of verhuurder nog tot in een heel laat stadium van de uitvoering kiezen op welke manier de appartementen wordt ingedeeld en met welke installaties er rekening gehouden moet worden. De keuze kan worden uitgesteld, omdat de topvloer pas op het laatste moment dicht gelegd hoeft te worden.


Minder faalkosten

uitvoering - minder faalkostenDoor het Slimline vloersysteem toe te passen, is het bouwproces veel efficiĆ«nter in te richten.  Zo bouw je sneller door droge prefab onderdelen toe te passen en is er minder aanvoer van materiaal. Daarnaast zijn de platen direct beloopbaar, waardoor de afbouw plaats kan vinden voordat de topvloer geplaatst wordt. Dit zijn voorbeelden van een betere aansluiting van het bouwproces,waardoor de kans op faalkosten veel kleiner is dan bij traditionele bouw.