Variabel vloeroppervlak

wozoco - variabel vloeroppMet Slimline is het mogelijk om eenvoudig van twee of drie appartementen één grote woning te maken.Hierdoor kan snel worden ingespeeld op de woonwensen van bewoners. Nu en in de toekomst.


Hoogwaardige installaties

wozoco -hoogwaardige installatiesSlimline maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze allerlei domotica oplossingen in de woning te plaatsen. Ook na oplevering van het gebouw.


Beter binnenklimaat

ontwikkeling - ontwerp -beter binnenklimaatHet Slimline vloersysteem kan eenvoudig worden voorzien van bouwdeelactivering. Hierbij worden stralingswarmte van onder, koeling van boven en een snelle reactietijd door gebruikers als zeer comfortabel ervaren.

Efficiënter Bouwproces

ontwikkeling -  ontwerp - efficient bouw processHet Slimline vloerconcept maakt bouwen sneller en eenvoudiger. Doordat Slimline gebruikmaakt van zelfdragende prefabdelen, is onderstempelen niet nodig. Daarnaast zijn de platen direct beloopbaar, waardoor het aanbrengen van installaties en de afbouw direct plaats kan vinden, zonder dat dit invloed heeft op de overige werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk meerdere bouwfases in elkaar te schuiven, waardoor een aanzienlijke besparing op bouwkosten en bouwtijd wordt gerealiseerd.Akoestische ontkoppeling

ontwikkeling - ontwerp -akoestische ontkoppelingDe Slimline topvloer wordt akoestisch ontkoppeld van de constructie. Hierdoor ontstaat een zeer goede isolatie met betrekking tot contactgeluid. In kantoren wordt aan de hoge eisen voldaan die aan woningen worden gesteld.

Hoge brandwerendheid

ontwikkeling - ontwerp -brandwerendheidSlimline heeft een brandwerendheid van meer dan 145 minuten. Dit blijkt uit testen (uitgevoerd door Effectis, TNO) met een samengestelde vloer onder belasting.