_U0T3596 DSCN2621 DSCN2309 Van DELFT

Van Delftgroep, Nieuwkuijk

Duurzaamgheid, energiebesparing en variabele ruimte-indeilng zijn belangrijke componenten in het ontwerp van Jo van Bokhoven. De Van Delft Groep heeft als ontwerpend installateur een belangrijke bijdrage geleverd.

Snellere montage

Snellere montage van installaties is één van de grootste voordelen van het toegepaste Slimline vloerconcept. Er hoeft immers niet boven het hoofd te worden gewerkt, maar in de vloer.

Variabele indeelbaarheid

Voor de installaties zijn in het bedrijfspand van de Van Delft Groep vanuit de kelders van het pand rond de kolommen van de staalconstructie modulair gefabriceerde leidingschachten aangebracht. Alle leidingen en kabels vertakken zich via de installatieruimte in het Slimline vloerconcept door het gehele pand. Hierdoor zijn de installaties eenvoudig te bereiken en is een herindeling van het kantoor snel te realiseren.

Hoogwaardige installaties

Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige warmte- en koudeafgifte door bouwdeelactivering. De dunnen betonnen plafondplaat en topvloer van het Slimline vloerconcept zorgen voor een snelle reactietijd en maakt individuele naregeling van de temperatuur in de afzonderlijke ruimtes mogelijk.

vav Delft