FP2 FP1 FP3 FP4

FIFPro House, Park20|20, Hoofddorp

 Het nieuwe onderkomen van FIFPro, de wereldwijde belangenbehartiger voor professionele voetbalspelers, is ontworpen door William McDonough + Partners in samenwerking met N3O Innovative Design and Engineering volgens de Cradle 2 Cradle principes. Het biedt plaats aan 25 medewerkers en de Nederlandse vertegenwoordiging in de vorm van de VVCS. 

Het gebouw omvat naast kantoren, ontmoetingruimtes en een buitenterras een auditorium. Hier zullen persconferenties, seminars en congressen worden georganiseerd. Ook de andere bedrijven op  Park 20|20 kunnen gebruik maken van deze ruimte.

Het gebouw heeft  een zeer transparant karakter dankzij de vrijwel volledig glazen gevels en door de toepassing van de slanke  Slimline vloeren. Dankzij de grote hoeveelheid daglicht en het open interieur is  een prettige en energiezuinige werkomgeving ontstaan. 

De ambitie voor het gebouw is BREEAM-NL Excellent. Daarmee is het FIFPro House al het derde gebouw op Park 20|20 met een hoge duurzaamheidsscore, die mede door efficiƫnt materiaalgebruik wordt bereikt.