OG4a OG2a OG1a OG3a

Matchvertise, Oud Gastel

In april 2012 startte bouwgroep Jochems (voorheen Goldewijk Steenbergen) met de bouw van het bedrijfspand in Oud Gastel voor opdrachtgever MM&E Vastgoed. Het pand wordt in december 2012 opgeleverd en in gebruik genomen door de firma Matchvertise. Uniek zijn de betonnen buitengevel en de detaillering van de binnenafbouw.

Het bedrijfspand, bestaande uit een opslag- en kantoorgedeelte, is ontworpen door Vergouwen en Van Rijen Architecten. Uniek zijn de betonnen buitengevel en de detaillering van de binnenafbouw. In dit ontwerp is gekozen voor een koelsysteem door middel van een airco-unit aan plafondzijde. Door gebruik te maken van het Slimline vloersysteem is een zeer slanke vloeropbouw mogelijk, waarbij de airco-unit in de vloer is opgenomen.

De industriƫle look aan de buitenzijde wordt ook aan de binnenzijde doorgezet, onder andere door de prefab Slimline betonplaten onafgewerkt te laten waardoor een robuust plafond verkregen wordt. De overgangen van vloer en plafond naar binnenwanden, buitengevel en glazen tussenwanden zijn zo subtiel en eenvoudig mogelijk gedetailleerd. Ook bij de valbeveiliging rondom de trappen is dit gedachtengoed doorgezet.