Fox Zijgevel 2012-05-18 Foxgevel Fox in aanbouw Installaties Fox

Fox Vakanties, Park20|20, Hoofddorp

HOOFDKANTOOR FOX VAKANTIES 

De nieuwe huisvesting van Fox is een uiterst duurzaam gebouw van ca. 4000 m2 bvo. De ANWB, moederbedrijf van Fox, neemt het gebouw in haar vastgoedportefeuille op. “Dit succesvolle resultaat kon alleen tot stand komen vanwege de nauwe samenwerking tussen gebruiker, eigenaar en ontwikkelaar. Zonder die drie-eenheid was het niet gelukt”, aldus Rick Verhaar namens de ANWB. De Slimline vloeren passen perfect in het duurzame concept van de Fox huisvesting. Door de Cradle tot Cradle filosofie van het gehele Park 20|20 is het Fox kantoor, na het kantoorpand van BSH het tweede project waar Slimline Buildings de vloeren levert.

Onderdeel van het nieuwe hoofdkantoor van Fox Vakanties is het Fox Theater, een inspirende locatie die beschikbaar is voor  zakelijke verhuur. Kijk voor meer informatie over het Fox Theater op deze website.

CRADLE TO CRADLE

De gehele ontwikkeling van Park 20|20 is een samenwerking tussen Delta Development Group, Reggeborgh en VolkerWessels. IBB Kondor, onderdeel van VolkerWessels, bouwt het kantoor. Ondanks het feit dat de Cradle to Cradle filosofie het ontwerpuitgangspunt is, blijkt dit dus ook te leiden naar een prima kwalificatie binnen de Breeam-NL meetmethodiek. Het ontwerp van het nieuwe kantoor van Fox Vakanties, heeft het Breeam-NL Excellent (vier sterren) ontwerpcertificaat gekregen. Dit is het eerste certificaat voor een project in Park 20|20, dat het eerste ‘full service Cradle to Cradle kantorenpark’ van Nederland moet worden.

Meer informatie over park 20|20 vindt u op deze website.

Een artikel over het BREAAM Certificaat wat het ontwerpteam van Fox ontving vindt u hier.