Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Steekterpoort4.jpg Steekterpoort3.jpg Steekterpoort2.jpg Steekterpoort1.jpg

Bouw Bedieningscentrum Alphen in volle gang

6 augustus 2013

In Alphen aan den Rijn wordt hard gebouwd aan het nieuwe bedieningscentrum voor ongeveer 30 bruggen in de regio. Bedieningscentrum Steekterpoort, ontworpen door Blok Kats van Veen (BKVV) Architecten, is ecologisch verantwoord en energieneutraal ontworpen. Dit betekent dat er wordt gestreefd naar een zo laag mogelijk energieverbruik tijdens de bouw en in de gebruiksfase.

In het ontwerp en tijdens de bouw wordt rekening gehouden met de impact op het milieu. Als het gebouw klaar is, zal het  in haar eigen energiebehoefte voorzien en geen CO2 uitstoot voortbrengen. Het terrein rondom het gebouw wordt ecologisch ingericht als openbaar park en zo goed mogelijk ingepast in de omgeving.

Het Slimline vloersysteem draagt bij aan het slanke uiterlijk van het gebouw. Daarnaast biedt Slimline een lichte oplossing, waarbij bouwdeelactivering werd toegepast als energiebesparende klimaatvoorziening. Bijzonder was de wens van de architect om ronde, niet segmenteerde platen te maken voor de kopse kant van de gevel.

De oplevering van het nieuwe bedieningscentrum staat gepland voor november 2013.