Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

FP1 FP2 FP3 FP4

FIFPro House opgeleverd

19 april 2013

Het nieuwe kantoorpand van FIFPro, de Federation Internationale des Footballeurs Professionnels, is opgeleverd.

Het gebouw is ontworpen door William McDonough + Partners in samenwerking met N3O Innovative Design and Engineering volgens de Cradle 2 Cradle principes. Het biedt plaats aan 25 medewerkers en de Nederlandse vertegenwoordiging in de vorm van de VVCS. 

Het gebouw omvat naast kantoren, ontmoetingruimtes en een buitenterras een auditorium. Hier zullen persconferenties, seminars en congressen worden georganiseerd. Ook de andere bedrijven op  Park 20|20 kunnen gebruik maken van deze ruimte.

Het gebouw heeft  een zeer transparant karakter dankzij de vrijwel volledig glazen gevels en door de toepassing van de slanke  Slimline vloeren. Dankzij de grote hoeveelheid daglicht en het open interieur is  een prettige en energiezuinige werkomgeving ontstaan. 

De ambitie voor het gebouw is  BREEAM-NL Excellent. Daarmee is het FIFPro House al het derde gebouw op Park 20|20 met een hoge duurzaamheidsscore, die mede door efficiënt materiaalgebruik wordt bereikt.