Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

SC2

NIEUW: SlimCalc conform Eurocode

6 december 2012

Sinds de ingang van Bouwbesluit 2012 zijn de TGB-normen NEN 6700 t/m NEN 6790 vervangen door de Eurocodes. Om de ontwerpende partijen te ondersteunen heeft Slimline Buildings haar eigen berekeningssoftware voor het Slimline vloersysteem ontwikkeld: SlimCalc. Met deze tool kan eenvoudig het juiste type Slimline ligger worden bepaald. De gekozen ligger wordt  in de nieuwste versie van SlimCalc volledig getoetst conform de Eurocode, inclusief het gatenpatroon in de ligger.

Het Slimline vloerconcept wordt over het algemeen standaard meegenomen in vloerenvergelijkingen die tijdens ontwerpstudies door de constructeur worden gemaakt. Omdat Slimline een integrale oplossing levert voor plafond, installatieruimte en topvloer, biedt het product ook toegevoegde waarde voor andere disciplines. De ervaring leert dat in toenemende mate ook andere bouwteamleden, zoals architecten, projectontwikkelaars en aannemers, Slimline in een vroeg ontwerp- of projectstadium willen kunnen toepassen.

Om het bouwteam optimaal van dienst te zijn en zo goed mogelijk te adviseren over de toepassing van het Slimline vloersysteem biedt Slimline Buildings vrijblijvend haar expertise aan. Uiteraard nodigen wij u graag uit ons team te benaderen per e-mail of telefoon. Om alle belanghebbenden daarnaast de vrijheid te bieden om zelf een liggertype te bepalen biedt Slimline de mogelijkheid het gratis berekeningsprogramma SlimCalc te downloaden. Met deze softwaretool wordt de gekozen ligger volledig getoetst, inclusief het gekozen gatenpatroon, op de waarden die de gebruiker invoert.

Voor meer informatie en het downloaden van de laatste versie van SlimCalc op basis van de Eurocode normeringen verwijzen wij u graag naar de website: www.slimcalc.nl.