Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

VC1a VC3a3 VC4a4 VC4a

Venco Campus volop in gebruik

6 december 2012

Na de opening van de Venco Campus in Eersel door ZKH Prins Willem-Alexander in september 2012 is het nieuwe eivormige gebouw van de Venco Groep inmiddels volop in gebruik. Het eindresultaat mag er zijn!

De Venco Campus is het nieuwe, ruim 30.000 m2 grote eivormige pand van de Venco Groep. Duurzaamheid, innovatie, flexibiliteit en transparantie vormden de uitgangspunten bij dit toekomstbestendig onderkomen. Het project heeft dan ook een BREAAM Excellent certificaat ontvangen en een commissie van deskundigen (onder leiding van professor Lichtenberg) concludeerde dat het ontwerp en de uitvoering van de Venco Campus een zeer goed voorbeeld is van duurzaam bouwen.

De ambities zijn deels mogelijk gemaakt door de toepassing van het Slimline systeem. Zo draagt Slimline bij aan de duurzaamheid door het lichte gewicht en beperkt materiaalgebruik. Op gebied van innovatie wordt de volledig holle vloer gebruikt als plenum. Door Slimline te combineren met een computertegelvloer blijven alle installaties altijd bereikbaar en zijn de gebruikruimtes altijd flexibel in te delen en aanpasbaar. Ten slotte worden de grote overspanningen met een zeer slanke vloer gerealiseerd, waardoor de slankheid en transparantie worden benadrukt.