Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Prijsuitreiking4

Prijsuitreiking Slimline Zomeractie

16 oktober 2012

Vorige maand werd de winnaar van de Slimline Zomeractie getrokken. Begin oktober heeft de prijsuitreiking plaatsgevonden, en was de heer Smit van WAM & Van Duren de gelukkige ontvanger van de vakantiegeld-cheque van250 euro. Op de foto krijgt de heer Smit de cheque overhandigd door Hendrik Grüter, Technical Sales Manager van Slimline Buildings.

Tijdens zijn vakantie in Italië fotografeerde de heer Smit zijn Slimline bouwhelm bij het naambordje van een bekende architect in Umbertide, die het pand deelt met een advocate. Zijn gedachte was de volgende: 'Als WAM & Van Duren willen wij bij de toepassing van SLIMLINE vloeren in de bouw van (zorg) appartementen op basis van BIM,SIM + LEA(R)N samen met onze opdrachtgeefster en overige adviseurs en nevenaannemers samen tot een optimale  prijs/kwaliteit verhouding komen, zonder inschakeling van juristen!'. Die gedachte onderschrijven wij graag!

De heer Smit heeft besloten om zijn prijzengeld te doneren aan Stichting Nina. Slimline Buildings steunt zijn keuze van harte!

Stichting Nina zet zich in voor kinderen die getroffen zijn door kanker; in het bijzonder hersenstamkanker. Voor meer informatie over Stichting Nina verwijzen we graag naar de website: www.stichtingnina.nl