Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Fox 1 verkleind Fox 2 verkleind Fox 3 verkleind Fox 4 verkleind

Feestelijke opening Fox Vakanties

6 juli 2012

FEESTELIJKE OPENING KANTOORPAND FOX VAKANTIES.

De werknemers van FOX Vakanties hebben al enkele weken kunnen wennen, maar op dinsdag 12 juni is het nieuwe pand officieel en feestelijk geopend. Het opvallende nieuwe kantoor is gelegen op het Cradle-2-Cradle bedrijvenpark Park 20|20 te Hoofddorp. Naast veel aandacht voor C2C bouwen en een C2C omgeving, heeft dit pand ook het BREEAM-NL ontwerpcertificaat Excellent verkregen.

Het ontwerp bestaat uit verschillende volumes, waarvan het met een rood doek afgewerkte ovale volume het meeste opvalt. Hierin bevindt zich het FOX reistheater, het visitekaartje van zowel het gebouw als de werkzaamheden van FOX Vakanties.

Het uiteindelijke resultaat van een afgewerkte Slimline vloer (en plafond!) is goed te zien achter de veelkleurige vliesgevel boven het theater waar de kantoorvertrekken zijn gelegen. Aan de zijde van de Taurusavenue bevinden zich eveneens kantoorwerkplekken, deze zijn gelegen in een met C2C zink en accoya hout afgewerkt gebouwdeel. In het hart van het gebouw worden al deze kantoorvelden met elkaar verbonden met een atrium.

DGMR heeft voor opdrachtgever Delta Development advies geleverd op het gebied van duurzaamheid, bouwfysica en brandveiligheid. Het Slimline vloersysteem paste perfect in het ontwerp, de vrije indeelbaarheid, de slanke vloerdelen en de voordelen voor de installatietechniek gaven een toegevoegde waarde aan het ontwerp. Ook op duurzaamheid scoort Slimline hoog genoeg om Fox als tweede kantoorpand, na BSH te mogen voorzien van vloeren op een volledig C2C bedrijvenpark.

Bedrijvenpark Park 20|20

Het bedrijvenpark Park 20|20 combineert bereikbaarheid, comfort en kwaliteit met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen Als ook de andere gebouwen en de landschapsinrichting van Park 20|20 gereed zijn, is het park zonder twijfel een inspirerende en prettige werkomgeving geworden.

Meer informatie over Park 20/20 vindt u hier.

Wilt u meer weten over Fox Vakanties en het Fox theater bekijk dan deze link.