Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Brugge1 Brugge2 Brugge3 Brugge4

Politie Commissariaat Brugge 2e project voor Slimline in België

18 juni 2012

Politie Commissariaat Brugge

Het project Politie Commissariaat Brugge kwam in de orderportefeuille terecht van THV Wyckeart Wycor na een wedstrijd, in 2010 uitgeschreven door de Stad Brugge. Het project van S. Beel & L. Achtergael werd door de jury geprezen om zijn compactheid, bescheidenheid en verfrissende soberheid.

Tijdens de Open Wervendag 13 mei werd dit project opengesteld voor publiek en liet een 3D voorstelling zien hoe dit project er in de toekomst uit gaat zien. Ook de planning, de tijdsdruk, de gebruikte materialen en het materieel werden toegelicht. Een aantal innovaties, zoals het toegepaste alternatieve vloerconcept van Slimline en andere technieken die gebruikt worden om tot een zo laag mogelijk energiepeil te komen, werden aan het publiek gepresenteerd.

De bouw vordert inmiddels gestaag, op de bijgevoegde foto's bij dit nieuwsbericht kunt u duidelijk de installatietoepassingen zien die de Slimlinevloer bied. Voor dit project in België de ideale oplossing en passend in het energiezuinige concept van het ontwerp.