Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Art Impression FOX Fox in aanbouw Installaties Fox

Opening kantoorpand Fox 12 juni 2012

30 mei 2012

Op maandag 28 maart 2011 ging de eerste paal de grond in van de nieuwbouw van FOX vakanties, dochter van de ANWB. Het kantoorpand van FOX Vakanties is het tweede project op Park 20|20 waar Slimline Buildings de vloeren voor levert.

Het pand van BSH Huishoudapparatuur is inmiddels opgeleverd en in gebruik en nu is het de beurt aan FOX Vakanties. Het pand is sinds half april in gebruik en dat gaat op 12 juni 2012 gevierd worden met een feestelijke opening.

Dat de Slimline vloeren naadloos aansluiten op het cradle to cradle principe is wel duidelijk nu de eerste 2 kantoorpanden op Park 20|20 beiden gebruik hebben gemaakt van de duurzame vloeren van Slimline Buildings. Het nieuwe bedrijventerrein in Hoofddorp wordt ontwikkeld door de ontwikkelingscombinatie Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh. Ook het nieuwe kantoorpand van FOX werd in samenwerking met een team van specialisten op het gebied van duurzaamheid gebouwd door IBB Kondor, onderdeel van VolkerWessels.

Het gehele concept van Park 20|20 integreert duurzaam bouwen, een hoogwaardige, inspirerende openbare ruimte en een nieuwe manier van werken. De vooruitstrevende visie om te komen tot een ‘werkomgeving zonder stekker’, ofwel een kantorengebied met een zo optimaal mogelijk gesloten kringloop, wordt realiteit. Deze gezamenlijke ambitieuze ontwikkeling wordt samen met de vermaarde Amerikaanse cradle to cradle stimulator en ontwerper William McDonough uitgevoerd.

Meer informatie over Park 20/20 vindt u onder andere hier.