Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Prijswinnaars%20KWI%20-%202012 Vencomatic Venco Campus DSC07197 Venco

Vencomatic wint Koning Willem I prijs

11 mei 2012

Op 8 mei hebben Vencomatic BV (categorie MKB) en VDL Groep BV (categorie Groot Bedrijf) de Koning Willem I Prijs 2012 ontvangen. Deze prijzen worden toegekend aan een onderneming met daadkracht, durf, duurzaamheid en doorzettings- en innovatief vermogen. Ook werd voor het eerst de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uitgereikt aan Norm-teq BV. De uitreiking door Prins Willem-Alexander, gebeurde tijdens een feestelijke avond op de Floriade te Venlo. Ad van de Ven, adviseur Duurzaamheid bij Vencomatic BV nam de prijs in ontvangst.

Volgens de jury onderscheidt Vencomatic zich doordat de benodigde kennis in eigen beheer wordt ontwikkeld en beproefd wordt. “De onderneming geeft blijk van een groot bewustzijn van haar voetdruk op deze aarde. Daarnaast is de onderneming internationaal succesvol”, aldus het juryrapport.

De Slimline vloeren hebben een belangrijke bijdrage in het project Venco Campus van Vencomatic in het Kempische Eersel dat in meerdere opzichten bijzonder is. Onderscheidend zijn de ecologisch landschappelijke inrichting, de hoge ambities en scores op het vlak van duurzaamheid, het integrale ontwerpproces, en de consequente uitwerking van Slimbouwen. Een filosofie waarin de Slimline vloeren naadloos aansluiting vinden. Het ontwerp is van Bert Spierings en Harry van Lierop, sinds 1990 architecten voor de Venco Groep.

Op de site van Koning Willem I vindt u een volledig artikel over deze uitreiking.

Ook Bouw IQ besteed aandacht aan dit event, klik hier voor het artikel op BouwIQonline.