Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Venco1 Venco2 Venco3 VencoCampus

Vroege Pasen in Eersel!

3 april 2012

Pasen valt dit jaar vroeg in Eersel, waar de bouw van de Venco Campus goed vordert. Vanuit de lucht is het daarom makkelijk paaseieren zoeken dit jaar!

De Venco Groep, producent van diervriendelijke kippenei leg- en kuikenbroedinstallaties, heeft gekozen voor het eivormige ontwerp van architect Bert Spierings van Van Lierop, Cuypers, Spierings Architecten uit Westerhove.

Het Slimline Vloersysteem draagt bij aan de BREEAM Excellent ambitie. Duurzaamheid vindt zijn uitdrukking in de toekomstige aanpasbaarheid van de ruimtes in het gebouw, de lage milieubelasting tijdens de bouw- en gebruiksfasen en het Cradle to Cradle gedachtengoed.

De mogelijkheden die  het systeem Slimline biedt voor thermische activatie van de plafonds resulteren in een comfortabel binnenklimaat met minimale belasting van het milieu.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Venco Campus.