Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

VencoCampus

BREEAM Excellent met Slimline

16 maart 2012

De bouw van de Venco Campus in Eersel is in volle gang. De Venco Groep investeert duurzaam in de eivormige nieuwbouw die in de loop van dit jaar opgeleverd zal gaan worden. De producent van diervriendelijke kippenei leg- en kuikenbroedinstallaties houdt bij de realisatie- en gebruiksfase van het gebouw bijzondere rekening met milieu en maatschappij.Het toepasselijke ontwerp werd gemaakt door architect Bert Spierings van Van Lierop, Cuypers, Spierings Architecten uit Westerhove.

De BREEAM-ambitie voor het gebouw is Excellent. De keuze voor het Slimline Vloersysteem draagt bij aan deze doelstelling. Duurzaamheid vindt zijn uitdrukking in de toekomstige aanpasbaarheid van de ruimtes in het gebouw, de lage milieubelasting tijdens de bouw- en gebruiksfasen en het Cradle to Cradle gedachtengoed.

De mogelijkheden die  het systeem Slimline biedt voor thermische activatie van de plafonds resulteren in een comfortabel binnenklimaat met minimale belasting van het milieu. Warmtepompen onttrekken hun warmte aan 4 open bronsystemen en met de in de winter opgeslagen koude wordt passief gekoeld.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Venco Campus.