Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

FIFPro

Ook voetbalprofs kiezen voor Slimline!

9 maart 2012

FIFPro, de Federation Internationale des Footballeurs Professionnels, is de organisatie die wereldwijd meer dan 60.000 professionele voetbalspelers vertegenwoordigt. Daarnaast werkt de organisatie nauw samen met de FIFA, UEFA en de Europese Commissie.In april 2013 zal FIFPro verhuizen naar het FIFPro House, een fantastisch nieuw onderkomen in Park 20|20 te Hoofddorp.

"Naarmate we meer betrokken raakten bij het project groeide ons enthousiasme. We maakten kennis met de onderliggende filosofie van duurzaamheid en de bewuste en onderbouwde keuze voor groen, water en faciliteiten in de directe omgeving. Het bijzondere karakter van het ontwerp is voor ons op maat gemaakt. De aangenomen uitdaging om leven en werken op een aantrekkelijke manier te combineren lijdt geen twijfel over de grote ambitites van het Park 20|20 business park", aldus een woordvoerder van FIFPro.

De wereldwijde uitstraling van FIFPro en de culturele diversiteit van haar leden hebben het dynamische ontwerp van het nieuwe hoofdkantoor in Park 20|20 geïnspireerd. Hier kunnen FIFPro's activiteiten om de belangen van spelers te behartigen worden uitgevoerd op een toplocatie, met een gebouw dat de hoge kwaliteit van de organisatie ademt.

Die kwaliteit is ook terug te vinden in de keuze voor het Slimline vloersysteem. In het fullservice Cradle to Cradle business park telt duurzaamheid, onder meer in de vorm van de lage milieubelasting en verlenging van de gebouwlevensduur, bijvoorbeeld door aanpassingsmogelijkheden aan installaties. Daarnaast biedt de het Slimline vloersysteem comfort met een gunstig binnenklimaat door de integratie van de installaties in de holle ruimtes van het vloersysteem, en daarmee de mogelijkheid voor bouwdeelactivatie.     

Bekijk hier een video-impressie van het nieuwe FIFPro House.