Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Boerhaave Subfloor Subfloor2 3_residentials

Bouw Amstelcampus vordert goed

27 februari 2012

Onlangs is de bouw gestart van het nieuwe Wibautgebouw en Boerhaavegebouw van de Hogeschool van Amsterdam. De door KPF en Studio V ontworpen gebouwen maken deel uit van de nieuwbouwplannen voor de Amstelcampus van de hogeschool.

De nieuwbouw van de Amstelcampus bestaat uit het Boerhaave- Wibaut- en het Rhijnspoorgebouw. Op de Boerhaavelocatie wordt het domein Maatschappij en Recht gevestigd. Naast onderwijsvoorzieningen worden er op die locatie circa 154 studentenwoningen en een aantal sportvoorzieningen gerealiseerd.

Met de keuze voor het Slimline vloersysteem worden de mogelijkheden om de woonruimtes op termijn aan te kunnen passen optimaal gehouden. Zo blijft het mogelijk om binnen het bestaande gebouw van bijvoorbeeld 3 naar 1 woonunit te veranderen, doordat de installaties bereikbaar blijven met het Slimline systeem.