Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

201108PRN-CrystalCourt_U0T5259

Crystal Court opnieuw in de prijzen

27 januari 2012

FIABCI, de landenvereniging van de internationale “Confédération Internationale des Administrateurs de Biens Immobiliers“, heeft op donderdag 10 november 2011 zes projectwinnaars bekend gemaakt van de FIABCI Prix d’Excellence The Netherlands 2011.

De bekendmaking vond plaats tijdens de feestelijke, drukbezochte DTZ Apollohoff Bond Party van DTZ Zadelhoff te Amsterdam.

Het project "Crystal Court" te Amsterdam van TANGRAM Architekten en Hillen & Roosen heeft gewonnen in de categorie “Residential Low Rise”. De zes prijswinnende Nederlandse projecten dingen in hun respectievelijke categorie tevens mee naar de internationale FIABCI Prix d’Excellence.

In het project Crystal Court is gekozen voor het Slimline Vloersysteem, met name om de vrije indelingingsmogelijkheden en de unieke combinatie van duurzame plafondkoeling, vloerverwarming en 'domotica' toepassingen. Meer informatie over het Crystal Court project vindt u hier.