Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Buitengevel [1600x1200]

Slimline in meest C2C geïnspireerde project

25 januari 2012

Het blad Stedebouw & Architectuur heeft  een top tien van Cradle to Cradle geïnspireerde projecten. Op nummer één staat Park 20|20 met het B/S/H/ Inspiratiehuis, een creatie van William McDonough, geestelijk vader van Cradle to Cradle®.

Jouke Post en Frido van Nieuwamerongen, de architecten van de eerste C2CWoning van Nederland  zeggen in een toelichting;  “Het project van William McDonough geeft een indruk van de wijze waarop C2C zich ontwikkelt van theorie naar praktijk. Het sluiten van de kringlopen voor materiaal, water, energie wordt hier gekoppeld aan een hoog comfortniveau.” 

In het winnende project zijn Slimline vloeren toegepast. Naast de duurzaamheid van het Slimline Vloersysteem, onder meer in de vorm van de lage milieubelasting en verlenging van de gebouwlevensduur als gevolg van de mogelijkheid tot aanpassing aan nieuwe functies heeft het geboden comfort met  een gunstig binnenklimaat de keuze voor Slimline in dit project bepaald.

Het volledige artikel vindt u hier en de opsomming van de complete top 10 staat hier.