Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Hennes%20de%20Ridder

LEGOlisering van de Bouw

25 januari 2012

Recent presenteerde Hennes de Ridder zijn nieuwste boek: ‘LEGOlisering van de Bouw; industrieel maatwerk in een steeds sneller veranderende wereld’.

In het boek neemt de auteur een interessante stelling:
Bouwwerken moeten net zoals auto’s, computers, televisies en vliegtuigen evolutionair worden ontwikkeld. Zowel nieuwbouw als renovatie. Er geldt het Darwinisme voor bouwwerken, de survival of the fittest. De bouwwerken die zich het makkelijkst en snelst kunnen aanpassen aan de veranderende wereld zullen blijven. De anderen sterven uit. Er ontstaan producenten die zich profileren met bouwwerken die eenzelfde DNA delen, maar qua vorm bepaald worden door locatie, gebruik en tijd. De structuur blijft min of meer hetzelfde doch de cellen veranderen. Dat geldt zowel voor opvolgende generaties van bouwwerken als voor een individueel bouwwerk tijdens zijn levensduur.  (Bron: http://www.vernieuwingbouw.nl)

Slimline Buildings maakt het mogelijk om indelingen en functies van bestaande of nieuwe bouwwerken vrijelijk te veranderen door een  vloersysteem dat nieuwe gebruikerswensen kan faciliteren. Daarmee is een project met Slimline per definitie vandaag al klaar voor de door Hennes de Ridder geïntroduceerde LEGOlisering!

Een video van de boekpresentatie kunt u hier vinden.