Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Slimlineteam aanpassing en verdere focus duurzaamheid

9 december 2011

Belangrijk nieuws voor al onze relaties!

Geachte Relatie,

In de afgelopen jaren heeft Slimline Buildings een mooie ontwikkeling doorgemaakt waarbij ons vloerconcept in steeds meer projecten in Nederland en België wordt toegepast. In deze jaren is de markt fors veranderd. Duurzaamheidselementen in de aangeboden oplossingen worden steeds belangrijker. In de eerste fase van de duurzaamheidstrend hebben we gezien dat veel van onze klanten voor Slimline kozen omdat ons vloersysteem helpt materiaal en energie te besparen.

Op dit moment merken wij echter dat in de markt steeds meer nadruk komt te liggen op Cradle2Cradle en levensduur op gebouwniveau. Zoals bekend helpt ons vloersysteem u om dergelijke duurzaamheiddoelen maximaal te bereiken.

Om maximaal op deze trends in te spelen en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij Hendrik Grüter gevraagd om ons team te komen versterken in de functie van technisch sales manager. Hendrik heeft zich in de afgelopen jaren bij Arcelor Mittal ingezet voor de toepassing van hoge sterkte staal en andere producten in het kader van de staalconstructie.

Nu wij steeds vaker de totale constructie van een gebouw bekijken, wordt de techniek steeds belangrijker voor ons. Als gevolg hiervan heeft Kostas Mamalingkas besloten terug te gaan naar de financiële sector. Kostas heeft in de afgelopen drie jaar de organisatie van Slimline opgebouwd. Na voltooiing van deze klus heeft hij besloten dat zijn hart toch meer in de financiële sector ligt. Kostas keert dan ook in een directie functie terug naar zijn voorgaande werkgever ABN AMRO Bank. Zeker gezien de huidige liquiditeitskrapte in de markt denken wij dat het voor velen van u prettig is dat iemand met affiniteit voor de sector bij een dergelijke onderneming werkt. Wij wensen hem dan ook veel succes en spreken de hoop uit dat een aantal van u ook in de toekomst zaken met hem blijft doen.

Voor meer informatie en al uw vragen over de toepassing van Slimline vloeren in uw project kunt u natuurlijk altijd bij Ger van der Zanden, Hendrik Grüter, Gido Wesdorp en Xander Vos terecht. Maximale, snelle service en ondersteuning aan alle partijen in de bouwsector blijvende belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Henk van Groen

Directeur Slimline Buildings