Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Slimline Buildings in Enervision

25 oktober 2011

Slimline Buildings heeft uitgebreid de ruimte gekregen in de laatste editie van Enervision, het kwartaalblad van Nathan. In maar liefst een zes pagina’s tellend interview krijgen Kostas Mamalingkas en Ger van der Zanden de kans om uit te wijden over de voordelen van het Slimline vloersysteem.

De leegstand te lijf

De directeuren van Slimline trappen het interview af met hun kijk op de huidige leegstand in de kantorenmarkt. Zeven miljoen vierkante meter leegstaande kantoorvloer die niet of niet eenvoudig getransformeerd kan worden voor andere functies, zoals wonen. Dat moet de ogen van de stakeholders toch openen om dat in het vervolg anders aan te pakken en Slimline Buildings maakt dat mogelijk.

Slimline Partners

Niet alleen worden de voordelen van het vloersysteem in het artikel uitgelicht, ook de partners van Slimline Buildings komen aan bod. En dat is niet meer dan terecht, Van der Zanden en Mamalingkas hechten er veel waarde aan dat bedrijven als Heembeton, Gelissen, Indri en Nathan al jaren geleden hun geloof in Slimline hebben betuigd en dat nog niet hebben verloren!

Lees hier het volledige artikel.

Dit artikel, met foto's van Robert Peek Fotografie, werd gepresenteerd in de achtste editie van magazine Enervision. Het is niet toegestaan dit artikel zonder schriftelijke toestemming van Nathan Import/Export B.V. te kopiëren, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken.