Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

428

Michael Braungart: "Slimline goed initiatief in de markt"

4 oktober 2011

Slimline Buildings onder de vleugels van Michael Braungart

 

SBR-Duurzaamheidscongres

Op 21 september gaf Michael Braungart, grondlegger van de ‘Cradle to Cradle’ filosofie, een lezing op het jaarlijkse duurzaamheidscongres van SBR. Dat stond dit jaar in het teken van verantwoord materiaalgebruik en maakte deel uit van de Dutch Green Building Week.

Michael Braungart

Cradle to Cradle betekent letterlijk ‘van wieg tot wieg’. Braungart en de architect William McDonough dagen bedrijfsleven, overheid, wetenschappers, cultural creatives, bouwers en ontwerpers uit om producten, gebouwen en huizen intelligenter te ontwerpen en hierbij optimaal gebruik te maken van eco-effectieve productieprocessen. “Een eindeloze keten waarin we producten ontwerpen en produceren waarvan we zeker weten dat ze uiteindelijk weer nieuwe producten opleveren of worden teruggegeven aan biologische of technische kringlopen”.

 

“Put your money where your mouth is”

De aandacht in Nederland voor Cradle to Cradle groeit hard. En het blijft niet bij aandacht alleen. In Hoofddorp wordt op dit moment hard gewerkt aan Park 20I20, de eerste Nederlandse full service werkomgeving volgens Cradle to Cradle. Doel is de meest schone, meest inspirerende en meest productieve werkomgeving te creëren. “Put your money where your mouth is”. En daarom wordt het eerste kantoorgebouw op het park (van Bosch Siemens Huishoudelijke apparaten) met het Slimline vloersysteem uitgevoerd.

Voor de volledige lezing van Michael Braungart verwijzen wij u door naar de SBR site.