Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

DGBW1

Duurzaamheidscongres SBR 21 september 2011

12 augustus 2011

Tijdens de Dutch Green Building Week organiseert SBR op 21 september 2011 weer een DUURZAAMHEIDSCONGRES ; met o.a. Jacqueline Cramer en Michael Braungart.

We willen verantwoord omgaan met onze omgeving. Dat betekent dat we doordachte keuzes moeten maken. De bestaande voorraad en de leegstand van dit moment stellen architecten, adviseurs en andere bouwprofessionals voor een grote opgave: ze maken ons bewust van de vragen die we onszelf al vroeg in het ontwerpproces moeten stellen. Tijdens het congres bespreken we die keuzes en de duurzame mogelijkheden, voorbeelden en praktijkervaringen op elk niveau: van gebouw tot bouwdeel tot materiaal.

Duurzaam bouwen = vragen stellen vanaf het ontwerp.

Dit congres laat u zien dat de manier van denken op verschillende schaalniveaus – van gebouw tot bouwdeel tot materiaal – niet zo heel veel van elkaar verschilt. Uiteindelijk gaat het er bij duurzaam bouwen om dat u vooraf bedenkt hoe een materiaal, bouwdeel of gebouw flexibel in de toekomst ingezet kan worden, zonder aan waarde te verliezen.

Slimline Buildings BV heeft meegewerkt aan een nieuwe SBR publicatie: Ontwerpen met het oog op toekomstige herbestemming.

Innovatieve draagstructuren voor functieaccomoderende gebouwen. Ontwerp en principedetaillering van skeletvormige dragers, (lichte) scheidingsconstructies, en (leiding)vloersystemen.

Voor meer nieuws en informatie over Duurzaamheid kunt u terecht op de SBR site. Voor aanmelding van het Duurzaamheidscongres 21 september klik hier.