Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Slimline-vloersysteem in energieneutraal en duurzaam kantoor ENDIS

20 januari 2011

De casestudie EnergieNeutraal en Duurzaam kantoorgebouw In Staal (ENDIS) is een initiatief vanuit de staalindustrie. Hiermee wil de sector aantonen dat met staal een duurzaam en energieneutraal kantoorgebouw is te realiseren. Mede dankzij het Slimline vloersysteem is het integrale ontwerpteam in deze opgave geslaagd.

ENDIS - OntwerpGaandeweg bleek het ENDIS gebouw, zoals het ontwerp is gaan heten, het ambitieniveau van duurzaamste kantoorgebouw van Nederland te behalen.
Een niet geringe doelstelling is daarmee bereikt. Ook zonder een beroep te doen op de verschillende subsidiemogelijkheden blijkt het hoofdzakelijk uit staal opgetrokken ENDIS niet alleen duurzaam en energieneutraal, maar ook, mede vanwege het hybride karakter, in financieel opzicht een aantrekkelijke investering voor de toekomst.

Mede door het gebruik van het Slimline vloersysteem kan het gebouw met minder materiaalgebruik gerealiseerd worden. Bovendien door de gemakkelijke bereikbaarheid van de installaties de functie van het gebouw snel en eenvoudig aangepast worden. Hiermee kan de levensduur van ENDIS worden verlengd. ENDIS - Hybride

Voor meer informatie over ENDIS, kunt u klikken op de volgende nieuwsberichten op slimbouwen.nl en op duurzaaminstaal.nl.