Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Slimline Buildings in vakblad Cement

27 september 2010

In editie 06/2010 wordt uitgebreid stilgestaan bij het Slimline vloersysteem. In het artikel worden de belangrijkste constructieve aandachtspunten van de vloer besproken. Daarnaast is er aandacht voor de nieuwe calculatiesoftware van Slimline: SlimCalc.

Het Slimline vloersysteem heeft een laag eigen gewicht. Vanuit dit vertrekpunt wordt in het artikel ingegaan op de belangrijke constructieve aandachtspunten zoals de statische berekening, brandwerendheid, opleggingen en schijfwerking.

Ook wordt in het artikel aandacht geschonken aan de mogelijkheden van SlimCalc, de slimme software van Slimline waarmee constructeurs eenvoudig zelf vloerdikte, profielafmetingen en liggerindeling kunnen bepalen.  SlimCalc is gratis te downloaden vanaf de website www.slimcalc.nl .

Lees hier het volledige artikel van Cement.