Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Bouw Open House op RDM Campus gestart

21 mei 2010

Open_house_1Binnen Hogeschool Rotterdam is een Open House ontwikkeld als educatief instrument voor studenten Bouwkunde. Naast tentoonstellingsobject zal het ook incidenteel als podium voor evenementen en dagelijks als ontmoetingsplek voor studenten functioneren.
Het Open House is gebouwd in Innovation Dock en is een bouwwerk van vier achter elkaar geplaatste schijven die elk een constructiemethode (staal, beton, kalk/zandsteen en houtskelet) en typologie (fabriek, cultuurpaleis, kantoorgebouw en woonhuis) representeren met de daarbij behorende gevel en binnenafwerking.
Elke schijf is een dwarsdoorsnede waarop de beste materialen van vandaag en morgen zichtbaar zullen zijn.

Open_house_2Gelissen Beton en Slimline Buildings verzorgen de vloeren in het bouwwerk. De studenten bouwkunde en bezoekers van het Innovation Dock op de RDM Campus kunnen op deze manier zelf ervaren wat de eigenschappen van het Slimline vloersysteem brengt ten opzichte van alternatieve vloersystemen.

De bouw is inmiddels in volle gang. Voor meer informatie over de voortgang van het project, neem een kijkje op de website van de RDM Campus.