Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Start bouw van nieuwe locatie BSH huishoudapparaten

27 april 2010

Op donderdag 29 april wordt het startsein gegeven voor de bouw van de nieuwe locatie van BSH Huishoudapparaten op Park 20|20 te Hoofddorp, het eerste duurzame full-service kantorenpark van Nederland. Op Park 20|20 wordt de komende jaren circa 92.000 m2 kantoren op maat ontwikkeld, circa 3700 m2 faciliteiten, half verdiept parkeren en een hotel met conferentieruimten.

Het masterplan voor Park 20/20 werd ontwikkeld door de Amerikaanse architect William McDonough. Hij heeft met de Duitse biochemicus Michael Braungart een nieuwe visie bedacht op duurzaam ontwerpen en de ontwikkeling van duurzame producten. Kernelement in zijn cradle to cradle (C2C) filosofie is: afval = voedsel. C2C-producten moeten wanneer ze worden afgedankt, volledig uit elkaar te halen zijn. Hierdoor worden de elementen teruggegeven aan de biologische of technische kringlopen.

Bron: www. propertynl.com

BSH Park2020

Slimline vloeren zijn bij uitstek geschikt wanneer duurzaamheidsdoelstellingen hoog in het vaandel staan. Met het vloersysteem wordt bespaard op betonverbruik en transportkosten gedurende het bouwproces. In de exploitatie van het gebouw kan door slimme toepassing van bouwdeelactivering bespaard worden op het energieverbruik. Daarnast kan de levensduur van een gebouw aanzienlijk verlengd worden doordat de functionaliteit eenvoudig kan worden aangepast.  Wanneer een gebouw alsnog gedemonteerd wordt, kunnen de plafondplaten opnieuw worden ingezet in een nieuwe constructie.