Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

Slimline op Nationale Staalbouwdag

29 september 2014

Staalbouwdag14

De combinatie van staal en beton komt uitermate goed tot zijn recht in het Slimline vloersysteem. Met Slimline kan licht, flexibel en duurzaam worden gebouwd.

Sinds april is het Slimline vloersysteem onderdeel van het assortiment van Dycore Systeemvloeren. Slimline is een combinatie van plafond, installatieruimte en topvloer. Het bestaat uit geprefabriceerde betonplaten met geïntegreerde stalen I-profielen voorzien van sparingen en een vaste of flexibele topvloer. De zelfdragende elementen maken kolomvrije overspanningen van meer dan 16 meter mogelijk. De installatieruimte in de vloer blijft hol en kan worden voorzien van flexibele voorzieningen voor toegankelijkheid, die eenvoudige wijziging van indeling, gemakkelijk onderhoud of vernieuwen van installaties en zelfs een functionele verandering van het gebouw in de toekomst mogelijk maken.

Wij presenteren u alle voordelen van het Slimline vloersysteem voor uw volgende project graag tijdens de Nationale Staalbouwdag. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op donderdag 2 oktober in Katwijk aan Zee, Hangaar 2.

U kunt zich gratis inschrijven op de website van de Nationale Staalbouwdag.

Wij zien u graag op 2 oktober!