Slimline Buildings

helpt u om betere gebouwen te realiseren door toepassing van het Slimline vloerconcept. Met een ervaren team  van technische en commerciële specialisten begeleiden we u door het gehele proces, van ontwerp tot uitvoering.

Slimline Buildings levert een totaalconcept van plafond, installatieruimte en topvloer waarmee u in staat bent om effectief, efficiënt, licht en duurzaam te bouwen.

SlimCalc Update vernieuwd

21 juli 2014

SlimCalc_Update4

Slimline Buildings heeft eigen software voor het berekenen van Slimline vloerelementen: SlimCalc. Deze software helpt u om eenvoudig een liggerindeling te bepalen en profieltypen inclusief gatenpatroon te toetsen.

Veranderingen in de regelgeving maken dat SlimCalc en de onderliggende berekeningen periodiek worden aanpast. Om te zorgen dat u altijd gebruik kunt maken van de meest recente versie is een updatechecker ingebouwd, zodat u bij het opstarten automatisch een notificatie krijgt wanneer er een nieuwere versie beschikbaar is. Recent hebben enkele technische wijzigingen ervoor gezorgd dat het updateprotocol is veranderd.

Om van de update-functionaliteit te kunnen blijven profiteren is het belangrijk om uw bestaande versie van SlimCalc te vernieuwen.

Verwijder de bestaande versie via het Configuratiescherm en installeer de nieuwste versie in de door het installatieprogramma voorgestelde map (meestal C:/SlimCalc/). U kunt de meest recente versie van de software kosteloos downloaden op de website.

Wij raden u aan om de nieuwe versie te installeren, zodat SlimCalc nu en in de toekomst altijd de meest recente informatie bevat. Hebt u vragen, suggesties of wilt u gebruikservaringen delen die de software in de toekomst verder kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op via info@slimcalc.nl.

Download SlimCalc 1.1.3