Realiseer meer m2

Het Slimline vloerconcept maakt het mogelijk om meer m2 te realiseren. Doordat de samenstelling  van plafond, installatieruimte en topvloer uitermate slank is, bespaart Slimline tussen de 40 en 50 cm hoogte per verdieping ten opzichte van andere systemen. Dit leidt tot een besparing van 15% op de brutoverdiepingshoogte.

Beter binnenklimaat

comfortabel kantoorSlimline kan eenvoudig worden voorzien van bouwdeelactivering. Hierbij worden stralingswarmte van onder, koeling van boven en een snelle reactietijd door gebruikers als zeer comfortabel ervaren. lees meer

Lagere milieubelasting

Lagere MilieubelastingSlimline is een vloersysteem dat aanzienlijke milieubesparingen oplevert bij de realisatie en het gebruik van gebouwen. De besparingen komen tot uiting in een lager energieverbruik, een verlengde economische levensduur en minder materiaalgebruik. lees meer
Multifunctionele gebouwen

betere kantorenSlimline verlengt de levensduur van gebouwen omdat functies kunnen wijzigen van bijvoorbeeld, kantoor naar wonen of zorgfunctie.  Door de indelingsvrijheid van de topvloer kan de gebruiker van een gebouw snel en eenvoudig de ruimtes naar wens indelen en veranderen.

Efficiƫnter bouwproces

effiecient bouwenHet Slimline vloerconcept maakt bouwen sneller en eenvoudiger. Doordat Slimline gebruikmaakt van zelfdragende prefabdelen, is onderstempelen niet nodig. Daarnaast zijn de platen direct beloopbaar, waardoor het aanbrengen van installaties en de afbouw direct plaats kan vinden, zonder dat dit invloed heeft op de overige werkzaamheden. Hierdoor is het mogelijk meerdere bouwfases in elkaar te schuiven, waardoor een aanzienlijke besparing op bouwkosten en bouwtijd wordt gerealiseerd.