Handige links

Op deze pagina vindt u een overzicht van handige links naar bedrijven en organisaties waar Slimline Buildings mee samenwerkt.

Stichting Slimbouwen

De Stichting Slimbouwen zet zich in om de bouw efficiënter en minder milieuvervuilend te maken. Om dit te bewerkstelligen worden allerlei promotionele activiteiten ontplooid. Ook worden er tools ontwikkeld die de sector kunnen helpen om 'slim bouwen' in de praktijk uit te voeren. De stichting wordt ondersteund door tal van bedrijven uit de sector.

Dutch Green Building Council

DGBC klein De Dutch Green Building Council (DGBC) is een onafhankelijke organisatie, die een duurzaamheidslabel aan het ontwikkelen is voor Nederlandse gebouwen en gebieden. Een stichting, die certificaten gaat verstrekken aan opdrachtgevers die de mate van duurzaamheid van hun gebouw of gebied hebben laten beoordelen volgens vooraf gestelde criteria. De council wil gaan toetsen op basis van BREEAM. De oprichting van de stichting komt voort uit een toenemende vraag naar toetsing van duurzame ontwikkeling. Niet alleen binnen Nederland, maar juist ook internationaal.

Bouwen met tijd

Bouwen met TijdDit rapport is geschreven door de SEV in opdracht van VROM. Levensduur is een belangrijk stuurmiddel bij het ontwerpen en ontwikkelen van woningen, blijkt uit deze publicatie die is opgesteld voor beleidsmakers, opdrachtgevers, architecten en adviseurs. De publicatie behandelt de relatie tussen de eigenschappen en de potentiële levensduur van woningen, en het verband tussen levensduur en milieuprestatie.

De Tasman Toren

Brugborg De bouw van de Tasman Toren was een voorspoedig proces. In de spectaculaire brug van de Tasman Toren wordt Slimline toegepast als vloersysteem. Slimline is licht, levert een uitstekende geluidsisolatie en keuzevrijheid voor indeling van de appartementen.
Indien u geïnteresseerd bent in afbeeldingen en tijdslijn van deze bouw kunt terrecht op www.brugborg.nl of klik op het logo