Betere gebouwen

Slimline stelt u in staat om betere gebouwen op te leveren. Beter omdat ze mee kunnen veranderen met de wensen van de gebruiker. Daarnaast kan de levensduur van een gebouw verlengd worden doordat het vloersysteem u in staat stelt om eenvoudig de functionaliteit van een gebouw te veranderen.


Snel inspelen op de wensen van gebruikers

Het Slimline vloersysteem is zo opgebouwd, dat de installatieruimte altijd eenvoudig te bereiken is. Tijdens de bouw maar ook na oplevering.presenta-09BB

De topvloer ligt als een deksel bovenop de stalen liggers van de plafondplaten. Een rubber tussenlaag zorgt voor een optimale akoestische ontkoppeling. De topvloer kan worden uitgerust met flexibele zones, zoals strategisch geplaatste luiken en computertegels.


Installatie 1Via deze flexibele zones is het altijd mogelijk om bijvoorbeeld snel nieuwe bekabeling aan te leggen of oude bekabeling weg te halen. Ook de lucht- en waterleidingen zijn op deze manier gemakkelijk bereikbaar gemaakt.

Dit geeft de facilitair beheerder de mogelijkheid om de ruimtes snel en gemakkelijk aan te passen aan de wensen van de gebruikers.


Eenvoudig aanpassen van de functie

EKP gebouwDe topvloer van het Slimline vloersysteem is eenvoudig te verwijderen, zonder de onderliggende installaties te beschadigen of de dragende constructie aan te tasten. Hierdoor kan op eenvoudige wijze de functionaliteit van een gebouw worden veranderd wanneer het zijn oorspronkelijke functie heeft uitgediend.

Door het gebouw een tweede leven te geven, wordt ook de economische levensduur verlengd én kan een steentje bijgedragen worden aan het milieu.