Volledig vrije indeelbaarheid

app sfeerMet gebruikmaking van het Slimline vloerconcept kan de bewoner nog tot in een heel laat stadium van de uitvoering kiezen op welke manier het appartement wordt ingedeeld. Hij is niet gebonden aan een standaard, maar beschikt over een ruime mate aan indelingsvrijheid op het woonoppervlak. Dit geldt ook voor de locatie van keuken en badkamer.Klant ontkoppelingspunt laat in het proces

uitvoering - ontkoppelingspuntMet gebruikmaking van het Slimline vloerconcept kan de gebruiker, beheerder of verhuurder nog tot in een heel laat stadium van de uitvoering kiezen op welke manier de appartementen wordt ingedeeld en met welke installaties er rekening gehouden moet worden. De keuze kan worden uitgesteld, omdat de topvloer pas op het laatste moment dicht gelegd hoeft te worden.


Minder faalkosten

effiecient bouwenDoor het Slimline vloersysteem toe te passen, is het bouwproces veel efficiënter in te richten.  Zo bouw je sneller door droge prefab onderdelen toe te passen en is er minder aanvoer van materiaal. Daarnaast zijn de platen direct beloopbaar, waardoor de afbouw plaats kan vinden voordat de topvloer geplaatst wordt. Dit zijn voorbeelden van een betere aansluiting van het bouwproces,waardoor de kans op faalkosten veel kleiner is dan bij traditionele bouw.