Ontwerpvrijheid

sfeerSlimline maakt realisatie van uitdagende ontwerpen en constructies mogelijk. Door het relatief geringe gewicht van de vloer zijn bijvoorbeeld grote uitkragingen en overspanningen mogelijk.

Bovendien kunnen dankzij het geringe gewicht constructies gerealiseerd worden op bestaande funderingen.Beter binnenklimaat

klimaatSlimline kan eenvoudig worden voorzien van bouwdeelactivering. Hierbij worden stralingswarmte van onder, koeling van boven en een snelle reactietijd door gebruikers als zeer comfortabel ervaren. lees meer

Volledig vrije indeelbaarheid

vrije indeelMet gebruikmaking van het Slimline vloerconcept kan de bewoner nog tot in een heel laat stadium van de uitvoering kiezen op welke manier het appartement wordt ingedeeld. Hij is niet gebonden aan een standaard, maar beschikt over een ruime mate aan indelingsvrijheid op het woonoppervlak. Dit geldt ook voor de locatie van keuken en badkamer.
Akoestische ontkoppeling

akoestische ontkoppelingDe Slimline topvloer wordt akoestisch ontkoppeld van de constructie. Hierdoor ontstaat een zeer goede isolatie met betrekking tot contactgeluid.


Hoge brandwerendheid

brand proefSlimline heeft een brandwerendheid van meer dan 145 minuten. Dit blijkt uit testen (uitgevoerd door Effectis, TNO) met een samengestelde vloer onder belasting.